Информация относно Абонамента и плащанията

Понеже държим да сте информирани, информацията за вида на абонамента е още в самото начало след влизане в arhivBox.com или e-fakturirane.com. Веднага след поздрава Ви информираме дали абонамента ви е изтекъл или колко още дни остават до изтичането му. Така при работата ви ще сте наясно с условията и ще си направите сметка за плащанията.

Демо режим

Abonament_Demo

Ако до сега само сте изпробвали системата и сте в режим Демо – това ви се съобщава още при влизането в приложението. При желание да преминете от ограниченията на Демо в по-свободен режим трябва да изберете някой от абонаментните ни планове и да последвате връзката Абонирайте се. От там може да изберете периода за който се абонирате, вида на абонамента и допълнителната функционалност, която желаете. След попълване на данните на дъното на страницата се появява бутона за създаване на Проформа фактура. След като платите по нея получавате абонамент за определения период със съответната функционалност и фактура оригинал.

Абонамента НЕ е изтекъл

Когато абонамента не е изтекъл. Приложението показва броя дни оставащи до изтичането на абонамента. Дадени са две възможности за Удължаване на абонамента при сегашните условия и Добавяне на нови функционалности към абонамента.

Abonament-ydaljavane

За да удължите абонамента натиснете Удължаване на абонамента и платете по предложените три начина: онлайн чрез ePay.bg , чрез Платежно нареждане, което може да попълните и разпечатате от нашето приложение или чрез Вносна бележка попълнена и разпечатана от тук.

От бутона, Принтирай проформа фактура, може да разпечатате показаната на екрана Проформа фактура, на която са записани опциите на абонамента и цените. След като получим плащането по проформа фактурата ние ще изпратим на имейла Ви фактура за платената сума и абонамента ще бъде подновен.
Ако абонаментния план ви е вече утеснял, можете да добавите нова функционалност към него или да направите договора за друг абонаментен план.

Изтекъл абонамент

Podnovete-abonamenta

При изтекъл абонамент последвайте линка Подновете абонамента си. От там получавате възможност да разгледате проформа фактурата и да платите по нея. Възможностите, които предлагаме са онлайн чрез ePay.bg, или попълване и разпечатване на Платежно нареждане или Вносна бележка.

Pla6tane