Чат в сайта

Незабавна писмена онлайн комуникация

Chat-pomoshtЗа нас е удоволствие да предоставим на потребителите на ПАСОСС-Архивиране  възможност за онлайн чат, директно в сайта. Нашият екип е на разположение в рамките на нормалния работния ден за въпроси, допълнителна информация и съвети относно възможностите и работата с приложението.

Този чат е писмена комуникация, която се осъществява през интернет, от самия сайт. Необходимо и достатъчно условие е двете страни да са едновременно на линия. Съобщенията се получават незабавно. Кореспондентът от нашият екип по поддръжката се идентифицира с истинското си име.

Преди да попитате в чата

Преди да попитате в чата, най-напред изяснете въпроса си. Често пъти при самото формулиране на въпроса, той отпада и отговорът се изяснява.

Потърсете информация в сайта ни (Въпроси и отговори, Как се прави). За улеснение на потрбителите, ние непрекъснато подобряваме описанието на функционалноста на приложенията ни. Статиите са тематични, конкретни и изчерпателни. Преди да попитате потърсете въпроса си и неговия отговор в тях. Един ефективен начин да получавате своевременно актуална информация за програмите от пакет ПАСОСС е безплатният абонамент за нашия информационен бюлетин.

Търсих, но не намерих

чат на ПАСОСС-Архивиране, arhivbox.comСлед като формулирахте въпроса и потърсихте информация в сайта, но не намерихте отговор, време е да се възползвате от възможността за незабавен чат с нас. Ако вече сте отворили https://app.arhivbox.com, долу вдясно на дисплея се появява син бутон На линия. С него чатът стартира и се отваря диалогов прозорец, в който можете да ни изпращате съобщения и да следите нашите отговори. Прозорецът на чата може да се отдели самостоятелно, това позволява свободното му преместване и позициониране на удобно място на екрана. Когато получите нужната информация, натиснете бутона X горе вдясно – стандартен начин за изход. Имате две възможности да продължите напред: изберете Приключи разговора, за да затворите диалога или изберете Откажи, ако желаете да се върнете в чата и да продължите кореспонденцията.

Системата осигурява възможности за разпечатване на разговора (Принтирайте записа) или за изпращането му на e-mail от бутон Стенограма по имейл. При проведен разговор от бутона Настройки (зъбното колело) изберете съответната функция. Опцията Звук включен/изключен управлява известяването със звуков сигнал за изпратени/получени съобщения по време на чата, а не е свързана с възможност за разговор.

онлайн чат, настройки            online chat menu

Прекият чат в сайта е удобен начин за комуникация при поддръжката на приложенията от пакет ПАСОСС. В случай, че той се окаже недостатъчна, ползвайте без колебание някоя от останалите възможности за контакт с нашия екип.